Badkamer en Sanitair

Uw badkamer verbouwen of installeren

 

Wilt u uw badkamer laten verbouwen? Nieuw tegelwerk? Eindelijk een bad laten plaatsen? Of juist uw bad vervangen door een inloopdouche? Of wilt u het badkamermeubel monteren dat u al zo lang wilt hebben? Bij installeren of het renoveren van een badkamer komen de meest uiteenlopende werkzaamheden kijken.

Wij zijn van mening dat advies inwinnen voordat u een offerte tekent geen kwaad kan. Sterker nog, we zien het bijna als een vereiste! Dient u een aanvraag in bij HR-verbouwingen? Dan zullen wij bij u langskomen om al uw vragen te beantwoorden. En u kunt rekenen op gratis advies! Pas nadat u uw wensen duidelijk heeft besproken met HR-verbouwingen, dan maken wij een passende offerte.

 

Een voordeel voor u wanneer u heeft gekozen voor HR-verbouwingen: U heeft slechts één aanspreekpunt tijdens de verbouwing. In de meeste gevallen renoveren we een badkamer helemaal zelf. In tegenstelling tot veel aannemers en klusbedrijven, waar voor ieder vakgebied een andere specialist wordt ingeschakeld. Met HR-verbouwingen heeft u dus geen huis vol bouwvakkers, maar één veelzijdige vakman die op professionele wijze, en in overleg met u, uw badkamer realiseert!

Copyright @ HR-verbouwingen

 All Rights Reserved